Super Service (TRUSTPILOT)

Super Service (TRUSTPILOT)

Ringede samme dag som jeg skulle have udført el-tjek af min kolonihave. Dan kom til aftalt tid og lavede tjek med forståelse for at det var en gammel kolonihave samtidig med at loven skal efterleves. Kom -også som aftalt- et par uger senere og udbedrede det, der skulle udbedres samt gennemgik og godkendte andre forhold, der i mellemtiden var lavet.
Sendte kvittering for det nu godkendte el-tjek 30 min efter han var kørt over mailen, så jeg kunne overdrage haven til køber.
Alt sammen til den aftalte pris naturligvis.
Kan kun anbefale Weibel og skal jeg have lavet noget i lejligheden inde på Nørrebro, ringer jeg uden tvivl til Dan igen.

Find den oprindelige artikel her > http://c.trustpilot.com/UEULFUHQKBc8doZw

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *