Stefan er en ung mand med passion for elektricitet. Han har altid været  fascineret af de komplekse kredsløb og de magiske transformationer, der kan opstå med de rette forbindelser. Da muligheden bød sig, valgte han at følge sit hjerte og begynde sin læretid som elektriker.

Fra den første dag på lærepladsen har Stefan vist en bemærkelsesværdig evne til at forstå elektricitetens mysterier. Han har arbejdet hårdt, stillet spørgsmål og altid sørget for at lære så meget som muligt fra sine erfarne kolleger.

Efter flere år med hårdt arbejde og dedikation kom den store dag endelig. Stefans karakter som elektrikerlærling blev offentliggjort, og han havde opnået det mest fantastiske resultat – et perfekt 12-tal.

Stefan kunne næsten ikke tro det. Han havde drømt om dette øjeblik i årevis, og nu var det endelig blevet virkelighed. Han følte sig stolt, men også ydmyg over den anerkendelse, han havde opnået.

Brdr. Weibel, hvor Stefan har tilbragt sine læreår, ønskede at fejre hans utrolige præstation. De arrangerede en stor fest for ham på Telefonvej 6, hvor alle kolleger var inviteret til at deltage.

Stefan blev dybt rørt over den kærlighed og støtte, han modtog fra sine kolleger. Han takkede dem alle for deres hjælp og vejledning undervejs i hans uddannelse.

Festen fortsatte med masser af mad ude i byen, drikkevarer og sjove aktiviteter. Stefan nød hvert et øjeblik og følte sig utroligt taknemmelig for at være en del af et så støttende arbejdsmiljø.

Vi her hos Brdr. Weibel er meget taknemmlige over at Stefan har ønsket at fortsætte sin rejse videre her i firmaet. Og endvidere rigtig stolte over hans kollega Lasse Clausen også har valgt at blive ansat i firmaet. Lasse har gennemgået samme forløb som Stefan og de er derfor et rigtig godt makkerpar.