Weibel samarbejdspartner - welcome bob dørtelefoni

Overraskende enkel videodørtelefon.

Unik løsning til kontorfællesskaber, boligforeninger og erhvervsejendomme som letter administrationen, erstatter fysiske nøgler og giver en sikker og tryg adgang. Vi samarbejder med WelcomeBob da de er førende indenfor mobiladgang og let administration ved til- og fraflytning.

WelcomeBob ringer direkte til din smartphone med video

Du kan se hvem der ringer på, tale med dem og åbne døren direkte fra din smartphone. WelcomeBob fungerer trådløst og bruger en smartphone eller tablet som modtagerstation. Med WelcomeBob får du friheden til at åbne for postbuddet, gæster eller håndværkeren direkte fra din mobiltelefon og trygheden ved at kunne se hvem der står ved døren.

Unik dørtelefonløsning til ejendoms- og udviklingsprojekter, som sparer ressourcer på ledningstræk, holder driftsomkostningerne nede og er enkelt at installere.

Hurtig installation uden ledningstræk

Spar ressourcer på dyre ledningstræk til hver lejlighed. WelcomeBob er en trådløs videodørtelefon, der er enkel at montere og eftermontere.

 

  

 

 

Lave driftsomkostninger

WelcomeBob dørtelefon er modstandsdygtig i al slags vejr. Og fordi den er trådløs, undgår man f.eks. dyre kabelbrud og fejlfinding, som ellers går ud over driftsomkostningerne.

Dedikeret service & support

Vores dedikerede support er tilgængelig alle hverdage. Vi løser 99% af alle udfordringer, der måtte være, online, hvilket gør at dørtelefonen hurtigt er oppe at køre igen, hvis uheldet er ude, og noget ikke fungerer.