Brdr. Weibel El-teknik har vundet udbuddet omkring ny stadionbelysning på Bagsværd stadion i samarbejde med Lumega, til opsætning Ultimo 2023.

Gladsaxe kommune ser frem til endnu et stadion i kommunen, som bliver energioptimeret inden de mørke vintertider træder i kraft.

Og så skal vi huske på hvorfor vi alle kan have brug for et energi-tjek:

  1. Energieffektivitet: LED-lys er langt mere energieffektive sammenlignet med traditionelle glødelamper eller endda kompakt fluorescerende lys (CFL). De bruger betydeligt mindre strøm for at producere den samme mængde lys, hvilket kan hjælpe med at reducere elregningen.
  2. Lang levetid: LED-lys har en længere levetid sammenlignet med andre lyskilder. De kan typisk vare i op til 25.000 timer eller mere, hvilket betyder, at du sjældent behøver at udskifte dem. Dette reducerer affald og sparer penge på lang sigt.
  3. Lav varmeudvikling: LED-lys afgiver kun en lille mængde varme sammenlignet med glødelamper og CFL’er, hvilket gør dem sikrere at bruge og også bidrager til at reducere behovet for ekstra køling i dit hjem eller kontor.
  4. Miljøvenlighed: Ved at bruge mindre energi reducerer du dit kuldioxidaftryk og din indvirkning på miljøet. Desuden indeholder LED-lys ikke farlige materialer som kviksølv, der findes i visse andre lyskilder.
  5. Fleksibilitet og kontrol: LED-lys kan dæmpes og tilpasses for at opfylde forskellige belysningsbehov.
  6. Reducerer udskiftning og vedligeholdelse: På grund af deres lange levetid behøver du ikke at udskifte LED-lys så ofte som andre lyskilder, hvilket sparer tid og penge på vedligeholdelse.

Vidste du at Brdr.  Weibel har udviklet dette smarte Energy & Power meter, som kan hjælpe dig med at finde strømtyve i din el installation.

Skal du bruge professionel el-rådgivning til at få lavet et el-eftersyn eller måske en komplet el-renovering kan vi hos brødrene Brdr. Weibel altid hjælpe dig.

Kontakt os i dag.