EL-Installationer

Brdr. Weibel - De moderne elinstallatører

Vores brede kompetencer Weibel el-installatører har mange års erfaring med at arbejde med el og el installation i både erhvervsmæssigt og mere privat regi.

Alt fra el-installationer til dit nye køkken eller badeværelse, til avancerede HPFI-relæer og målertavler. De fleste har prøvet at sætte en lampe op i hjemmet og fået stød, grundet et øjebliks uforsigtighed eller en forældet el installation. Dette var ikke sket for en moderne aut. elinstallatør. Sikkerhedskravene er i dag højere end nogensinde – et must som følge af den moderne teknologis hastige udvikling men hjemmebane for en autoriseret elinstallatør.

 

El-installatører i København Søger du en elinstallatør København – baseret, så er der nok at vælge imellem, men i sagens natur kan ikke alle være lige gode. Vær derfor på forhånd bevidst om hvilket problem du skal have afhjulpet. Brdr. Weibel har en bred palet af ydelser. Det gør det meget lettere og mere sikkert, at finde den rette fagmand blandt el-installatører. På samme måde som at der til visse opgaver skal bruges skruer i stedet for søm. Det er egentlig ret enkelt, synes vi.

 

Elinstallatører på højt niveau Når du skal vælge el installatør til din opgave af enten privat eller erhvervsmæssig karakter, så kan du være sikker på, at vælger du blandt el-installatører med den nye uddannelse, så har du med fagmænd på højt niveau at gøre. Den moderne el installatør kan integrere viden fra fagområder af teknisk, økonomisk, miljømæssig og organisatorisk karakter. I dag er det nemlig ikke nok bare at kunne sit unikke håndværk til perfektion. Man er blandt elinstallatører nødt til at kunne sætte sit arbejde ind i en større sammenhæng, for at kunne forstå kunden såvel som omverdenens krav og behov. Noget, de fleste nyuddannede elinstallatører sætter en ære i.

 

Samarbejdspartner

Brdr. Weibel er medlem af

BedreBolig Konsulent


Seneste indlæg

To lokale virksomheder samarbejder om CO2-reduktion

El-installationsfirmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har udskiftet hele belysningen i butikslokalerne hos Byens Bazar i Søborg, og det kan både ses på energiforbruget og på elregningen. Under et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har kommunens detailvirksomheder fået tilbudt gratis energimålinger med henblik på at optimere butikkernes el-løsninger og nedsætte deres CO2-udledning. Initiativet udspringer af kommunens mål om at nedsætte sin CO2-udledning med 40% inden 2020, hvilket er et led i FN’s 17 verdensmål, der, blandt andet, har til formål at imødekomme den globale udfordring med klimaforandringerne. Byens Bazar er et cirka 1000 kvadratmeter stort indendørs loppemarked, hvor tusindvis af brugbare ejendele hver dag skifter hænder. Butikkens ejer, Niels Frederiksen, tog i maj 2017 imod tilbuddet fra kommunen om en gratis el-måling, som viste, at det store butikslokales strømforbrug kunne reduceres betragteligt. Og kort tid derefter udskiftede el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, hele butikkens belysning til LED-lys, som både betyder mindre CO2-udledning og en billigere elregning – nu sparer Byens Bazar omkring 30.000 kroner om året på strøm. Byens Bazar og bæredygtighed For Niels Frederiksen var det ikke en svær beslutning at acceptere tilbuddet om en energimåling af Byens Bazars butikslokale, fordi projektet gav anledning til at indtænke bæredygtighed i forretningen, hvilket man, ifølge Niels, er forpligtet til, hvis man har muligheden. ”Det giver god mening at gennemføre investeringer og optimeringer i butikken, som på længere sigt sparer os for udgifter – dette er også med til at skabe en god forretning, og det giver en god følelse at lave en bæredygtig forretning”, siger Niels Frederiksen. Udover at reducere energiforbruget i butikken i Søborg, er der også blevet...

For yderligere information

Tryk her
Brdr.Weibel El-Teknik CVR: 33 35 32 35 Tlf.: 53 71 72 73 Adr.: Telefonvej 6, 2860 Søborg

icon_face

Hold dig opdateret med Weibel EL på Facebook

Følg med Weibel EL på Google+ for nyheder og mere info