Solceller

Solceller forbruger ingen brændstof, siger ingenting, udleder ingen affaldsstoffer, er uhyre driftssikre og holder i ca. 40 år.

De er forholdsvist nemme at installere og er stort set vedligeholdelsesfrie.

  • Energien fra solen er gratis
  • Afgiftsfri
  • Løber ikke tør
  • Over 30 års holdbarhed

En familie bruger normalt 3-4000 kWh el om året, og det koster pt ca. 8000 kr. efter skat med dagens elpriser
– og el-priserne er jo som bekendt stigende. Prisen er i dag på godt 2,15 kr. pr. kWh og hvis vi følger den gennemsnitlige prisstigning gennem de seneste mange år på 7% om året, vil strømprisen om 10 år ca. være 3,93 kr. pr kWh, og om 15 år 5,51 kr., om 25 år ca. kr. 10,80 og om 40 år ca. 30 kr. pr. kWh! Rigtig mange penge – men det vil du jo kunne spare, hvis du har solceller på taget.

Det er værd at tænke over.

Samarbejdspartner

Brdr. Weibel er medlem af

BedreBolig Konsulent


Seneste indlæg

To lokale virksomheder samarbejder om CO2-reduktion

El-installationsfirmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har udskiftet hele belysningen i butikslokalerne hos Byens Bazar i Søborg, og det kan både ses på energiforbruget og på elregningen. Under et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har kommunens detailvirksomheder fået tilbudt gratis energimålinger med henblik på at optimere butikkernes el-løsninger og nedsætte deres CO2-udledning. Initiativet udspringer af kommunens mål om at nedsætte sin CO2-udledning med 40% inden 2020, hvilket er et led i FN’s 17 verdensmål, der, blandt andet, har til formål at imødekomme den globale udfordring med klimaforandringerne. Byens Bazar er et cirka 1000 kvadratmeter stort indendørs loppemarked, hvor tusindvis af brugbare ejendele hver dag skifter hænder. Butikkens ejer, Niels Frederiksen, tog i maj 2017 imod tilbuddet fra kommunen om en gratis el-måling, som viste, at det store butikslokales strømforbrug kunne reduceres betragteligt. Og kort tid derefter udskiftede el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, hele butikkens belysning til LED-lys, som både betyder mindre CO2-udledning og en billigere elregning – nu sparer Byens Bazar omkring 30.000 kroner om året på strøm. Byens Bazar og bæredygtighed For Niels Frederiksen var det ikke en svær beslutning at acceptere tilbuddet om en energimåling af Byens Bazars butikslokale, fordi projektet gav anledning til at indtænke bæredygtighed i forretningen, hvilket man, ifølge Niels, er forpligtet til, hvis man har muligheden. ”Det giver god mening at gennemføre investeringer og optimeringer i butikken, som på længere sigt sparer os for udgifter – dette er også med til at skabe en god forretning, og det giver en god følelse at lave en bæredygtig forretning”, siger Niels Frederiksen. Udover at reducere energiforbruget i butikken i Søborg, er der også blevet...

Vil du vide mere om solenergi

Så skriv til os her

Brdr.Weibel El-Teknik
CVR: 33 35 32 35
Tlf.: 53 71 72 73
Adr.: Telefonvej 6, 2860 Søborg

icon_face

Hold dig opdateret med
Weibel EL på Facebook

Følg med Weibel EL på Google+
for nyheder og mere info