KNX

Fremtiden stiller flere krav til dit hus – KNX installation er svaret

I fremtiden vi vil se flere og flere intelligente KNX produkter i husene som gør, at de tilpasser sig til dets ejere og brugere på en unik måde.
 
Tilpasning, fleksibilitet og komfort er det som moderne mennesker efterspørger i højere og højere grad, og det kan en KNX installation.
KNX kan bruges til at styre alt i dit hus eller domicil, lige fra automatisk lysstyring, varme, alarmer, timere – KORT sagt overvågning på at spare når huset ikke bruges.
 
KNX er basseret på BUS system, med komponenter som sidder på en “snor” derud af, og programmeret fra tavlen. Den lidt ældre type IHC (Intelligent House Control fra LK), er baseret på et separat net – og kun LK´s produkter kan bruges.
 
KNX  systemet er ligeglad med navnet på komponenterne, så om det er Siemens, LK, ABB eller andre mærker taler det hele sammen, dette er med til at gøre det konkurrence dygtigt på flere områder.

 

Samarbejdspartner

Brdr. Weibel er medlem af

BedreBolig Konsulent


Seneste indlæg

Brdr. Weibel i Børsen

Læs artiklen på Børsen her >>> Eller se denne videoartikel der forklarer en del om konceptet. Brdr. Weibel finder strømtyve med nyt måleapparat [1:34]...

Vil du vide mere om IBI

IBI er betegnelsen for Intelligent Bolig Installation

Så tryk her

Brdr.Weibel El-Teknik
CVR: 33 35 32 35
Tlf.: 53 71 72 73
Adr.: Telefonvej 6, 2860 Søborg

icon_face

Hold dig opdateret med
Weibel EL på Facebook

Følg med Weibel EL på Google+
for nyheder og mere info