Rådgivning

Professionel rådgivning til el-arbejde

El arbejde kræver den rette el rådgivning – og det betaler sig
Der kan være rigtig mange gode grunde til at kontakte sagkyndige el firmaer, en dygtig el montør eller en el vagt for at få den korrekte el attest udstedt. Du står måske og skal sælge huset eller overtage et andet, eller har bygget helt nyt. Navnlig i sidstnævnte tilfælde er der masser af elarbejde involveret, fordi moderne huse har store mængder af teknologisk inventar og installationer. Har du overtaget et ældre byhus, kan der være megen fornuft forbundet med at få lavet et el eftersyn eller en decideret el renovering. I den sidste ende er det jo dig og miljøet, der kommer til at betale.

 

Mange el firmaer klarer det hele for dig. Let og enkelt
Moderne el arbejde kræver stor ekspertise og viden på området. Det ved de fleste, som har prøvet at sætte et nyt køkken op eller har monteret et airconditionanlæg. Det kræver dels produktkendskab men også viden om husets eller kontorets unikke el-netværk. Med alt elarbejde er det hensigtsmæssigt, at få en el montør til at danne sig et overblik, og mange el firmaer har i dag højt uddannet personale til at tage sig af mange typer af el arbejde. Tøv heller ikke med at kontakte en el vagt hvis et konkret problem skulle opstå.

 

Mange el firmaer tilbyder el eftersyn i forbindelse med el rådgivning
Når el firmaer bestilles ud til projekter med elarbejde, så starter man typisk med at danne sig et overblik ved at gennemgå de eksisterende anlæg for fejl og mangler. Samtidig konstateres det, om der er behov for udskiftning og modernisering visse steder. Der udregnes energi- miljø- og CO2-beregninger som gør, at det nye el-anlæg stemmer overens med alle EU-krav. Til slut udskrives en el attest.

Samarbejdspartner

Brdr. Weibel er medlem af

BedreBolig Konsulent


Seneste indlæg

Brdr. Weibel i Børsen

Læs artiklen på Børsen her >>> Eller se denne videoartikel der forklarer en del om konceptet. Brdr. Weibel finder strømtyve med nyt måleapparat [1:34]...

Vil du rådgives yderligere

Så kontakt os her

Brdr.Weibel El-Teknik
CVR: 33 35 32 35
Tlf.: 53 71 72 73
Adr.: Telefonvej 6, 2860 Søborg

icon_face

Hold dig opdateret med
Weibel EL på Facebook

Følg med Weibel EL på Google+
for nyheder og mere info