Om Brdr. Weibel

En tur igennem historien

Brdr. Weibel i den gode gamle ånd

Brødrene Dan og Ken Weibel åbnede i 2011 Brdr. Weibel El-Teknik på Svends Allé – men senere i 2011 og frem til d.d har de haft adresse på Telefonvej 6, i Søborg.

De fleste læsere vil sikkert nikke genkendende til navnet Weibel. Sønnernes far Hans Weibel drev nemlig i mange år et lokalt el-installationsfirma med bl.a. Gladsaxe kommune som kunde. Det blev solgt i 2009.

”Det skulle være nu, hvis det skulle være”, siger Dan Weibel, der er idégrundlæggeren til det el-installationsfirma Brdr. Weibel El-Teknik, der drives af brødrene på Telefonvej i Søborg.

Dan har stået i lære hos sin far, inden han læste videre og blev færdig som el-ingeniør i 2007, hvor efter han blev ansat i Fl. Smith og siden rejste verden rundt. Ken, der har stået i lære hos Helbo Hansen, har 18 års erfaring som serviceelektriker. Han var elektriker i faderens firma og arbejdede som servicemontør i bl.a. Jyske Bank og ved Gladsaxe kommune.

I fars ånd

”Nu er far stoppet. Vi er næste generation, og vil gerne fortsætte i fars gode gamle ånd”
kommer det fra Dan Weibel, der allerede er godt i gang med at gøre brug af den ’know how’ han har fået gennem de seneste år.

”Jeg har undersøgt markedet, og fået lyst til at prøve noget nyt og spændende”, siger Dan Weibel,
der kommer med en uddannelse, der skal hjælpe ham til at gå nye veje sammen med sin bror.

”Vi bliver en helt igennem moderne installationsvirksomhed med meget mere kundekontakt,
og så er vi web-baseret. Vi kører med elektroniske arbejdssedler, og med edb- og scannere i bilerne”.
Lyder det fra den yngre bror, der vil have fokus rettet på den gode gamle ånd fra faderens tid.

 

Samarbejdspartner

Brdr. Weibel er medlem af

BedreBolig Konsulent


Seneste indlæg

To lokale virksomheder samarbejder om CO2-reduktion

El-installationsfirmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har udskiftet hele belysningen i butikslokalerne hos Byens Bazar i Søborg, og det kan både ses på energiforbruget og på elregningen. Under et samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, har kommunens detailvirksomheder fået tilbudt gratis energimålinger med henblik på at optimere butikkernes el-løsninger og nedsætte deres CO2-udledning. Initiativet udspringer af kommunens mål om at nedsætte sin CO2-udledning med 40% inden 2020, hvilket er et led i FN’s 17 verdensmål, der, blandt andet, har til formål at imødekomme den globale udfordring med klimaforandringerne. Byens Bazar er et cirka 1000 kvadratmeter stort indendørs loppemarked, hvor tusindvis af brugbare ejendele hver dag skifter hænder. Butikkens ejer, Niels Frederiksen, tog i maj 2017 imod tilbuddet fra kommunen om en gratis el-måling, som viste, at det store butikslokales strømforbrug kunne reduceres betragteligt. Og kort tid derefter udskiftede el-firmaet, Brdr. Weibel El-Teknik, hele butikkens belysning til LED-lys, som både betyder mindre CO2-udledning og en billigere elregning – nu sparer Byens Bazar omkring 30.000 kroner om året på strøm. Byens Bazar og bæredygtighed For Niels Frederiksen var det ikke en svær beslutning at acceptere tilbuddet om en energimåling af Byens Bazars butikslokale, fordi projektet gav anledning til at indtænke bæredygtighed i forretningen, hvilket man, ifølge Niels, er forpligtet til, hvis man har muligheden. ”Det giver god mening at gennemføre investeringer og optimeringer i butikken, som på længere sigt sparer os for udgifter – dette er også med til at skabe en god forretning, og det giver en god følelse at lave en bæredygtig forretning”, siger Niels Frederiksen. Udover at reducere energiforbruget i butikken i Søborg, er der også blevet...

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen

Kontakt os

Brdr.Weibel El-Teknik
CVR: 33 35 32 35
Tlf.: 53 71 72 73
Adr.: Telefonvej 6, 2860 Søborg

icon_face

Hold dig opdateret med
Weibel EL på Facebook

Følg med Weibel EL på Google+
for nyheder og mere info